Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

16-годишен младеж бе спипан с две цигари канабис в Кюстендил

16-годишен младеж е задържан вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество – при проверка, извършена на ул. „Раковски“ ...16-годишен младеж е задържан вчера от кюстендилски полицаи за притежание на наркотично вещество – при проверка, извършена на ул. „Раковски“ в Кюстендил, от него са иззети 2 цигари канабис – видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments