Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Кюстендилският районен съд остави в ареста 22-годишния мъж от Панагюрище, причинил умишлен ожар в Кюстендил

Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ е взел вчера Кюстендилският  районен съд за 22-годишния мъж от Панагюрище, който бе з...Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ е взел вчера Кюстендилският  районен съд за 22-годишния мъж от Панагюрище, който бе задържан на 26 април за   умишлено причиняване на пожар в чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землището на с. Ломница, Кюстендилско. Пожарът бе потушен от РСПБЗН – Кюстендил, спасена  бе от пламъците  50 дка смесена гора. От автомобила му/ който е бил паркиран в близост до запаления терен/ служителите на реда  иззеха  патрон и пистолет,  при последвалите  претърсване и изземване в къщата в с. Ломница, която е обитавал 22-годишният, бяха открити и иззети  2 пистолета, ловна пушка и над 400 патрона от различен калибър. При задържането 22-годишният е бил въоръжен с пистолет и нож,  оказал е съпротива и е нанесъл телесна повреда на полицай – разкъсно-контузна рана на главата. Бяха образувани 2 досъдебни производства  за деянията му и бе  уведомена  прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments