Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Ало измамници "атакуват" Кюстендил, бъдете предпазливи

Вчера в РУ Кюстендил са постъпили 5 сигнала от граждани, че са получили телефонни обаждания от неизвестни лица, които са се представяли за п...Вчера в РУ Кюстендил са постъпили 5 сигнала от граждани, че са получили телефонни обаждания от неизвестни лица, които са се представяли за полицаи и са им искани пари. .. 

НАПОМНЯМЕ: КАКТО И ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ПО ТЕЛЕФОНА ИСКАЩИТЕ ПАРИ, БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ СА ИЗМАМНИЦИ. НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА НЕПОЗНАТИ! ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛ.112 В ТАКИВА СЛУЧАИ!

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments