Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

За втори път в Кюстендил ще се проведе кампания "Капачки за бъдеще"

В  Кюстендил  втори път ще бъде направена кампания на Капачки за бъдеще. Събитието ще се проведе  на 16 април /събота / на паркинга на Кауфл...



В  Кюстендил  втори път ще бъде направена кампания на Капачки за бъдеще. Събитието ще се проведе  на 16 април /събота / на паркинга на Кауфланд от 10 до 14 часа, като всеки може да  донесе събраните капачки.

Ето и допълнителни разяснеиня ...
Какви капачки да събираме? Почти всякакви пластмасови капачки, които се намират в дома ни: - от напитки (вода, мляко, бира, безалкохолно и т.н.) - от препарати за хигиена (душ гел, шампоан, перилни препарати и омекотители и т.н.) - събираме всякакви капачки, на които от вътрешната страна има номер 2 или 5 в триъгълник) 

От 2021 г събираме и алуминиеви кенчета (отделно от капачките). 

Как да ги познаете кои са алуминиеви? - на тях пише ALU - магнитът не ги лови Сега на първата кампания за 2022 г в София ще опитаме (трети опит!) да започнем да събираме и пластмасови PET бутилки! Какви? 

От минерална вода, безалкохолно и бира основно.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments