Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е младеж с канабис в двора на кюстендилско училище

Бързо полицейско производство за притежание на наркотично вещество е образувано миналата седмица в РУ Кюстендил/на 21.4.22 г. около 21.00 ч/...Бързо полицейско производство за притежание на наркотично вещество е образувано миналата седмица в РУ Кюстендил/на 21.4.22 г. около 21.00 ч/. Служители са установили 19-годишен младеж в двора на училище в града с 2 опаковки канабис. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест, младежът е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments