Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

31-годишен е задържан в Дупница за кражба на 2600 лева

Извършител на кражба на пари от къща в с. Джерман са установили служители на РУ Дупница миналата седмица. В хода на специализираните полицей...Извършител на кражба на пари от къща в с. Джерман са установили служители на РУ Дупница миналата седмица. В хода на специализираните полицейски действия е установено, че 31-годишният син на собственика  е отнел 2600 лв. Парите са иззети от него, работата по образуваното досъдебно производство продължава уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments