Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Много пияни и дрогирани по време на празниците в Кюстендил и региона

3 бързи полицейски производства са образувани по време на Великденските празници в РУ Дупница за управление на МПС след употреба на алкохол ...3 бързи полицейски производства са образувани по време на Великденските празници в РУ Дупница за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества.18-годишен водач на л.а. „Ауди“ е бил зад волана с 1.22 промила алкохол в издишания въздух, установен е в Дупница; 20-годишен водач на товарен автомобил е установен в с. Крайници – управлявал е след употреба на наркотично вещество;28-годишен дупничанин е бил зад волана на л.а. „Ауди“ след употреба на наркотично вещество. Тестовете са направени с техническо средство.Водачите са задържани с полицейска заповед. За случаите е уведомен дежурен прокурор. 

В РУ Кюстендил са образувани 2 бързи полицейски производства за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици -59-годишен водач на „Мерцедес“ е бил зад волана с 1.45 промила алкохол в издишания въздух. Взета му е кръв за анализ; 27-годишен водач на л.а. „Фиат“ е управлявал след употреба на наркотично вещество, отказал е да му бъде взета кръв за анализ, задържан е с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил. За случаите е уведомен дежурен прокурор. 3 досъдебни производства са образувани по време на празниците в РУ Дупница за управление на МПС, нерегистрирани по надлежния ред – проверките са извършени в с. Крайници и Бобошево. За случаите е уведомен дежурен прокурор. При ПТП в с. Шипочано са пострадали 46-годишен водач на мотоциклет и 35-годишна жена. Без опасност за живота са настанени за лечение в кюстендилската болница. По случая е уведомен дежурен прокурор. Инцидентът е възникнал на 24 април.

наете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments