Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отмъкнаха части за отоплителна система от къща в Кюстендил

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на части за отоплителна система от къща в града. Предприети са незабавни издирвателни действия и служи...Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на части за отоплителна система от къща в града. Предприети са незабавни издирвателни действия и служителите установили извършителя на деянието в кв. „Изток“, откраднатите вещи са иззети от него. По случая е образувано досъдебно производство, 34-годишният извършител е задържан с полицейска заповед. За случая е уведомена прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments