Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Заловиха притежатели на наркотични вещества в Кюстендил

Вчера при проведени процесуално-следствени действия в жилище в кв. „Запад“ в Кюстендил криминалисти са открили и иззели  6  опаковки с канаб...Вчера при проведени процесуално-следствени действия в жилище в кв. „Запад“ в Кюстендил криминалисти са открили и иззели  6  опаковки с канабис, 2 електронни везни и други веществени доказателства. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Обитателите на жилището – жена на 32 години и мъж на 24  г. са задържани с полицейска заповед в ареста на РУ Кюстендил.  Образувано е досъдебно производство по случая уведомен е дежурен прокурор.

Снощи кюстендилски полицаи са задържали 21-годишен мъж за притежание на наркотично вещество. При извършен обиск у него е открита опаковка канабис, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, младият мъж е задържан с полицейска заповед. Уведомена е прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments