Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Задържан е мъж, причината - умишлен пожар на чужд имот в село Ломница

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 22-годишен мъж за умишлено причиняване на пожар чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землищ...



Вчера кюстендилски полицаи са задържали 22-годишен мъж за умишлено причиняване на пожар чужд имот – сухи треви и ниска растителност в землището на с. Ломница. Пожарът е потушен от РСПБЗН – Кюстендил, спасена от пламъците е 50 дка смесена гора. От автомобила/ който е бил паркиран в близост до запаления терен/ на задържания служителите са иззели патрон и пистолет, последвали са претърсване и изземване в къщата в с. Ломница, която обитава 22-годишният. Открити и иззети са 2 пистолета, ловна пушка и над 400 патрона от различен калибър.

При задържането 22-годишният, който е с постоянен адрес в Панагюрище и е бил въоръжен с пистолет и нож, е оказал съпротива и е нанесъл телесна повреда на полицай – с разкъсно-контузна рана на главата е.   Досъдебни производства са образувани за деянията, уведомена е прокуратурата.



Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com


No comments