Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията спипа дилъри на наркотици в момент на сделка

Снощи – около 20.00 ч, криминалисти от ОДМВР са задържали двама мъже и жена след извършена покупко-продажба на наркотични вещества. Срещатат...Снощи – около 20.00 ч, криминалисти от ОДМВР са задържали двама мъже и жена след извършена покупко-продажба на наркотични вещества. Срещатата на клиентката и дилърите е била на пътя Кюстендил – Дупница/в близост до бензиностанция/. От жената/34 г./ са иззети 3 грама марихуана и 4 грама амфетамин. От дилърите – 20 грама марихуана. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. Задържаните мъже са на 47 и 28 години. Известни са на полицията с противозаконни деяния, по-младият е осъждан. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments