Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Две кражби са заявени в края на миналата седмица в Дупница

2 извършени кражби са заявени в полицията в Дупница в края на миналата седмица – от вагон, позициониран на жп гарата, са откраднати 6 тексти...2 извършени кражби са заявени в полицията в Дупница в края на миналата седмица – от вагон, позициониран на жп гарата, са откраднати 6 текстилни обезопасителни колана; от ремонтна работилница са отнети инструменти, като проникването е осъществено чрез взломяване на стена на складово помещение. Местопроизшествията са обслужени от дежурна полицейска група, образувани са досъдебни производства.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments