Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

2 пожара са касили в Бобов дол през изминалото денонощие

2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Бобов дол. Техническа неизправност в товарен автомобил е причинила пожар – в района на открития р...2 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН – Бобов дол. Техническа неизправност в товарен автомобил е причинила пожар – в района на открития рудник. Унищожен е въздушен филтър на камиона и ел. инсталацията, спасена е останалата част. Пожарът в сграда на ул. „Д. Благоев“ в Бобов дол е причинен поради небрежност, опушени са 40 кв.м стени.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments