Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Сигнал за изхвърлени трупове на животни в землището на град Бобошево

Вчера в РУ Дупница е постъпил сигнал за изхвърлени трупове на животни в землището на гр. Бобошево. Местопроизшествието е обслужено от дежурн...Вчера в РУ Дупница е постъпил сигнал за изхвърлени трупове на животни в землището на гр. Бобошево. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група и ветеринарен лекар. Установени са части от крави, овца, бедрени кости, копита, кожи. Откритите части са били в напреднал процес на гниене. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments