Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

5 пожара са гасили огнеборци в Кюстендиска област през уикенда

5 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област в края на миналата седмица. 2 от тях са нанесли щети, загинала е 75-годишна жена в ...5 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област в края на миналата седмица. 2 от тях са нанесли щети, загинала е 75-годишна жена в резултат на пожара в апартамент в Дупница. Пожарът е потушен от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, при евакуацията на живеещи в жилищния блок граждани са обгазени двама полицейски служители и 2 жени, живеещи над опожареното жилище. Оказана им е медицинска помощ в дупнишка болница. Причините за възникването на пожара се изясняват от РУ Дупница, образувано е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата. Пожарът в къща в с. Невестино е причинен от мълния, унищожени са 10 кв. м покривна конструкция, спасени са 3 сгради от опожаряване от противопожариня екп. Няма пострадали хора.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments