Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Крадец, отмъкнал велосипед и мобилен телефон е установен в Кюстендил

Извършител на кражби  -  на велосипед и на мобилен телефон, е установен и задържан от служители на Полицейския участък „Изток“ в края на мин...



Извършител на кражби  -  на велосипед и на мобилен телефон, е установен и задържан от служители на Полицейския участък „Изток“ в края на миналата седмица. Велосипедът, който е бил пред къщата на собственика в Кюстендил, е бил откраднат преди 10 дена, а мобилният телефон  - в петък от друга къща. Откраднатите вещи са иззети от извършителя на деянието. Той  е 30-годишен местен жител. 2 досъдебни производства са образувани по случаите в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Ето и останалите криминални новини от Кюстедил и Дупница, станали през почивните дни:

В края на миналата седмица дупнишки полицаи са задържали 42-годишен водач на л.а. „Ауди“ за управление след употреба на алкохол. Проверката е извършена на ул. „Цар Освободител“ в Дупница, тестът е направен с техническо средство, а резултатът на водача е 2.07 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. По случая е образувано бързо досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор. 

В края на миналата седмица служители на Затворническото общежитие в с. Самораново са сигнализирали РУ Дупница, че при обхода си са открили 5 алуминиеви опаковки канабис в двора на общежитието. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, видът на наркотика е установен с полеви наркотест, образувано е досъдебно производство по случая в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор. 48-годишен мъж е задържан в края на миналата седмица от кюстендилски полицаи  за нанесена телесна повреда на жената, с която живее на семейни начала. Конфликтът е възникнал по време на празненство в туристически обект в с. Пастух. Пострадалата е настанена в здравно заведение с фрактура на носа и ръка. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор. През изминалата нощ, около 4.00 ч, е възникнал конфликт между 2 компании на ул. „В.Паспалеева“ в Кюстендил. Последвало е сбиване, един от участниците е със счупена челюсти избити зъби. Закаран е за лечение в столична болница.  При предприетите действия след получаването на сигнала слижители от РУ Кюстендил са установили всички участници и свидетели по случая, образувано е досъдебно производство. Уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments