Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

71-годишен мъж бе нападнат и пребит в село Пиперков чифлик

71-годишен мъж е бил нападнат и бит в с. Пиперков чифлик от 20-годишен от с. Жабокрът на 1 май през нощта. Нападателят, преди това е чупил и...71-годишен мъж е бил нападнат и бит в с. Пиперков чифлик от 20-годишен от с. Жабокрът на 1 май през нощта. Нападателят, преди това е чупил инвентар , прибегнал до нападението след направена му забележка да не руши. Пострадалият е закаран в кюстендилската болница за оказване на помощ, нападателят е задържан в ареста на РУ Кюстендил. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments