Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Спипаха търговци да продават стоки - ментета на пазара в Дупница

2 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Дупница за престъпления срещу интелектуалната собственост.50-г...2 бързи полицейски производства са образувани в края на миналата седмица в РУ Дупница за престъпления срещу интелектуалната собственост.50-годишна дупничанка и 33-годишна жена от Берковица са продавали на временни търговски обекти/сергии/ в града дрехи със запазена търговска марка, без да имат съгласие на притежателите на авторски права. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments