Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Непълнолетни познайници на полицията бяха спипани след обир от къща в село Джерман

Дупнишки полицаи са установили  извършителите на кражба на 280 лв.  от къща в с. Джерман, те са непълнолетни жители на селото. Известни са н...Дупнишки полицаи са установили  извършителите на кражба на 280 лв.  от къща в с. Джерман, те са непълнолетни жители на селото. Известни са на полицията с протиобществени прояви. Кражбата е заявена на 7 май, часове по-късно извършителите са установени. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments