Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Днес се гледа делото за убийците на 60-годишен мъж в Дупница

Продължава работата под надзора на прокурор от ОП по образуваното досъдебно производство в РУ Дупница за причиняване на смъртта на 60-годише...Продължава работата под надзора на прокурор от ОП по образуваното досъдебно производство в РУ Дупница за причиняване на смъртта на 60-годишен мъж.Тялото му бе открито около 6 часа на 7 май пред търговски обект в Дупница. В резултат на бързите професионални действия бяха задържани двама мъже като съпричастни към причиняването на смъртта. Единият е непълнолетен/17 г./, другият е пълнолетен/36 г./ и е известен на полицията с множество противозаконни деяния.При осъществените процесуални действия в жилището на пълнолетния са открити и иззети вещи, собственост на жертвата. Двамата мъже са задържани за 72 часа, днес ще бъде гледано искане  пред съдия за вземане на по-тежка мярка за неотклонение за задържаните лица.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments