Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

28-годишен е задържан за това, че е държал млада жена по принуда в жилището си

Снощи е подаден сигнал в полицията в Дупница, че 22-годишна жена е държана против волята й в апартамента на неин познат в жк „Бистрица“. Мес...Снощи е подаден сигнал в полицията в Дупница, че 22-годишна жена е държана против волята й в апартамента на неин познат в жк „Бистрица“. Местопроизшествието е обслужено от екип на РУ Дупница, 28-годишният мъж, упражнил принудата, е задържан с полицейска заповед. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments