Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Танцово училище „Art&Dance“ отвори врати в Благоевград

Танцово училище „Art&Dance“ в Благоевград отвори врати с шампиони Танцово училище „Art&Dance“ в Благоевград отвори врати по шампионс...


Танцово училище „Art&Dance“ в Благоевград отвори врати с шампиони

Танцово училище „Art&Dance“ в Благоевград отвори врати по шампионски. Световноизвестната танцова двойка, печелила десетки международни призове - Владимир Одинцов и Мария Ноговитцина, дадоха летящ старт на новия Дом на изкуството.

Двамата превърнаха официалното събитие в истински спектакъл и предадоха магията на танца на всички гости в новата зала, която се намира на площад „Георги Измирлиев“ в подплощадното пространство.

Автор на проекта е Цветанка Гаврилова, която има дългогодишен опит в хореографското изкуство.

„Днес сбъдвам една своя дългогодишна мечта. Вярвам,  че тази зала ще бъде дом за всички, които се вдъхновяват от танците. Вярвам, че тук ще се случват само хубави неща, ще бъде изпълнена с млада и силна енергия и най-важното – с младежки устрем и надежда. Убедена съм, че тук ще създадем бъдещите големи шампиони на България“, каза Цветанка Гаврилова.

Танцово училище „Art&Dance“ получи поздравителни адреси от областния управител Валери Сарандев, от доц. Златин Костов, председател на Българската професионална танцова асоциация и член на Световния танцов съвет.

Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“ в Община Благоевград, пожела успех на танцовото училище.

„Искам да благодаря на Цветанка Гаврилова, че превръща това място в арт център. Това ще бъде от полза за децата на Благоевград“, каза Домозетска.

Празникът бе украсен и от изпълненията на трио „Белисима“.

След официалната част гостите вдигнаха наздравица на стилен коктейл.







Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments