Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха половин тон дизелово гориво от товарни автомобили в село Яхиново

Вчера дупнишки полицаи са установили извършителите на кражба на 500 л. дизелово гориво от товарни автомобили в с. Яхиново. По данни на заяви...Вчера дупнишки полицаи са установили извършителите на кражба на 500 л. дизелово гориво от товарни автомобили в с. Яхиново. По данни на заявителите кражбата е била извършена за времето от 20.00 ч на 19 юни до 9.00 ч на 20 юни. Извършителите са двама мъже на по 26 години от с. Джерман, единият е задържан с полицейска заповед. Работата по случая продължава РУ Дупница, изяснява се съпричастност на двамата мъже и към други противозаконни деяния. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments