Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

7 саксии с марихуана откриха полицаи в село Жиленци

Вчера при проведени специализирани полицейски действия срещу престъпленията,свързани с наркотици, кюстендилски криминалисти са установили в ...Вчера при проведени специализирани полицейски действия срещу престъпленията,свързани с наркотици, кюстендилски криминалисти са установили в частен имот в с. Жиленци 7 саксии с марихуана. Видът на растенията е установен с полеви наркотест. Имотът е стопанисван от 37-годишен кюстендилец. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments