Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Лек автомобил се запали в Кюстендил, причината - късо съединение

4 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в областта в края на миналата седмица. Един от тях е нанесъл щети. Запалването в л.а. „Опе...4 пожара са гасили екипи на районните служби ПБЗН в областта в края на миналата седмица. Един от тях е нанесъл щети. Запалването в л.а. „Опел“ в Кюстендил е причинено от късо съединение, унищожени са двигателен отсек, табло, предна броня предно стъкло и дясна гума. Пожарът в смесена гора в землището на с. Тополница  е възникнал вчера и се е развил низово върху площ от 40 дка. Угасен е от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасени са 150 дка смесена гора.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments