Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

29-годишен шофьор бе спипан да управлява лек автомобил БМВ след употреба на алкохол

2 бързи полицейски производства са образувани  за управление на МПС след употреба на алкохол. Служители на РУ Рила са установили в с. Бурано...2 бързи полицейски производства са образувани  за управление на МПС след употреба на алкохол. Служители на РУ Рила са установили в с. Бураново 29-годишен водач на л.а. БМВ да управлява след употреба на алкохол -  дрегерът е отчел резултат 1.84 промила алкохол в издишания въздух. Водачът е задържан с полицейска заповед; служители на РУ Дупница са установили 46-годишен водач на л.а. „Опел“ да управлява в гр. Сапарева баня с 1.34 промила алкохол в издишания въздух.За случаите е уведомена прокуратурата.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments