Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Много паднали дървета след буря в Кюстендил и околностите

Вчера екипи на РСПБЗН са обслужили 6 сигнала за отстраняване на паднали дървета след буря. През изминалата нощ е постъпил сигнал за пожар в ...Вчера екипи на РСПБЗН са обслужили 6 сигнала за отстраняване на паднали дървета след буря. През изминалата нощ е постъпил сигнал за пожар в стопанска постройка в с. Илия, пожарът е причинен от мълния, унищожени са банциг, шлайф, трактор струг. Няма пострадали хора, 2 екипа на РСПБЗН Кюстендил са гасили през нощта, на място продължава работата от 1 екип на РСПБЗН – Кюстендил.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments