Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Как да изберем лятна рокля: актуални съвети от стилисти

Много момичета и жени предпочитат да носят леки панталони с тениски през лятото, защото такова практично облекло ви позволява да поддържате ...

Много момичета и жени предпочитат да носят леки панталони с тениски през лятото, защото такова практично облекло ви позволява да поддържате висок ритъм на живот. Роклята за лятото обаче е не по-малко удобна, ако изберете правилния стил и дължина. Ето защо за жените ще бъде полезно да се научат как да изберат правилната лятна рокля въз основа на вашата фигура, както и кройката и стила на продукта.

 

Как да изберем лятна рокля за фигурата

Лятото е плаж, пикници, срещи на открито и други активни забавления. Ето защо в гардероба на една жена трябва да има няколко варианта за летни тоалети за всеки повод. Важно е дрехите да са не само привлекателни, но и удобни и подходящи. Например, за пикник е по-добре да носите рокля със средна дължина (под коляното), защото ще бъде удобно както да се отпуснете на одеяло, така и да участвате в активни игри. Но преди да изберете лятна рокля, трябва да знайте какъв стил е подходящ за вашата фигура.. В края на краищата, успешната кройка може драстично да промени силуета към по-добро, като подчертава предимствата.

 

Няколко правила за това как да изберете лятна рокля за фигурата:

 

"Триъгълник". Момичетата с широки бедра и тесни рамене трябва да избират тоалети, които балансират горната и долната част на фигурата. Например, това могат да бъдат модели с акцент в горната част: волани, волани или други триизмерни елементи.

"обърнат триъгълник". Обратната на предишната картина. В този случай трябва да изместите акцента от раменете. Най-добрият избор е свободна пола и семпъл топ със средно дълги ръкави.

"Ябълка". Основният обем е разположен в средата на фигурата. Сравнително голямото тяло често се комбинира с грациозни ръце и крака. Как да изберем лятна рокля в такава ситуация е спорен въпрос. Някои момичета с този тип фигура предпочитат да носят свободни туники, но стилистите препоръчват да си купите лятна рокля с висока талия, свободна пола и 3/4 ръкави.

"Правоъгълник". При този тип фигура линията на талията почти не е изразена. Облекла с ниска талия, допълнени с декор в долната и горната част, ще помогнат за коригиране на дисбаланса. Това могат да бъдат изразителни щампи, волани, плисета.

"Пясъчен часовник". Собствениците на такава фигура са по-щастливи, защото вече имат красива изразена талия. Позволено е да изберете рокля от различни стилове, но монтираните модели са универсален вариант. Акцентът може да бъде върху деколтето, краката или ръцете.

Още няколко съвета как да изберете лятна рокля

В допълнение към вида на фигурата, трябва да вземете предвид много други особености на физиката, като тегло, дължина на краката и ръцете, врата. Познавайки всички тези нюанси, можете да изберете най-подходящия модел, коригирайки фигурата.

 

За да направите силуета по-елегантен и строен, погледнете тоалетите с V-образно деколте.

При буйни бедра трябва да избягвате рокли с широко и тежко дъно, допълнени от гънки и волани. Най-добрият вариант в тази ситуация е прав модел с акцент върху деколтето или раменете.

Преди да изберете оверсайз лятна рокля, трябва да се уверите, че тя приляга на фигурата ви. При наднормено тегло такъв модел ще утежни силуета. А за жена със стройна физика, модерните рокли с оверсайз ще добавят обем и ще балансират образа.

Друг важен критерий за избор на рокля е материалът. Материята за вечерна лятна рокля, както и за ежедневни тоалети, се избира според времето. Коприна, лен, шифон или памук ще бъдат подходящи за топлина, а в прохладни вечери - деним и двунишки.

Модерни стилове

През сезон пролет-лято са актуални моделите, които отварят раменете и ключиците. Тези рокли изглеждат привлекателни, модерни и женствени. Така че, на върха на популярността сега са цветни и обикновени рокли-бандо и сарафани с наклонени рамене. Много е удобно, че моделите се предлагат в различни дължини: мини, миди и макси, така че всяка жена може да намери това, от което се нуждае.

 

Купувачите могат да попълнят гардероба си с модерни новости в удобно време - поръчките на сайта ни се приемат денонощно. Ако е необходимо, опитни консултанти ще ви помогнат да изберете най-добрия вариант сред голямото разнообразие от летни модели.

No comments