Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Хлапе открадна тротинетка, наложи се да я върне часове по-късно

Вчера собственичка на тритонетка е съобщила в РУ Кюстендил, че й е открадната, била паркирана на ул. „Демокрация“. При предприетите действия...Вчера собственичка на тритонетка е съобщила в РУ Кюстендил, че й е открадната, била паркирана на ул. „Демокрация“. При предприетите действия е установено от служителите на реда, че тритонетката е паркирана в безистена на аптека в града, дотам се е придвижило с нея  8-годишно момче . Върната е на собственичката, която е съобщила за нанесени повреди по ръкохватките на спирачките на ППС-то. Снети са обяснения от момчето и майка му, образувано е досъдебно производство по случая. Уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments