Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Иззеха кола с пренабити номера в Дупница

Вчера при извършена проверка на л.а. „Ауди“ в Пункта за регистрация и технически контрол на МПС в Дупница служителите са установили интервен...Вчера при извършена проверка на л.а. „Ауди“ в Пункта за регистрация и технически контрол на МПС в Дупница служителите са установили интервенция по номерата на двигателя на автомобила. Той е бил представен за регистрация от жител на Бобов дол. Автомобилът е оставен на съхранение на паркинг на РУ Дупница с протокол за доброволно предаване. По случая е образувана преписка в РУ Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments