Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията предупреждава: Ако намерите чужди лични вещи, документи, други - сигнализирайте !

На вниманието на гражданите! В случаите на загубени или намерени чужди лични документи сигнализирайте в полицията!. Обръщаме внимание, че ри...На вниманието на гражданите! В случаите на загубени или намерени чужди лични документи сигнализирайте в полицията!. Обръщаме внимание, че рискът от злоупотреби е реален в случаите, в които  лица, нямащи права,  разполагат с личните данни на притежателите на документите. В случаите, когато намерите чужди лични документи, звънете на тел. 112 или ги предайте в най-близкото Районно управление.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments