Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха 3200 лева от паркиран автомобил в село Таваличево

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 3200 лв. от л.а.“Ситроен“, който е бил паркиран в близост до черешови градини в землището на с. Тав...Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на 3200 лв. от л.а.“Ситроен“, който е бил паркиран в близост до черешови градини в землището на с. Таваличево. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, установено е, че проникването в автомобила е осъществено чрез сваляне на стъклото на предната врата.По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments