Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Автомобил изгоря тази нощ в Кюстендил, изясняват се причините

През изминалата нощ – около 3.30 ч, е постъпил сигнал в пожарната в Кюстендил за горяща кола в кв. „Запад“. Пожарът е угасен от екип на РСПБ...През изминалата нощ – около 3.30 ч, е постъпил сигнал в пожарната в Кюстендил за горяща кола в кв. „Запад“. Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Кюстендил, унищожени са двигателен отсек, 2 гуми, арматурно табло на л.а. „Мерцедес“. Спасена е останалата част от автомобила. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване от РУ Кюстендил. Местопроизшествието е обслужено от дежурна следствено-оперативна група.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments