Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Полицията хвана крадец, отмъкнал моторен трион и инструменти от къща в Кюстендил

Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на моторен трион, инструменти и 5 бутилки вино от барака в двора на къща в града. Предприети са незаба...Вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на моторен трион, инструменти и 5 бутилки вино от барака в двора на къща в града. Предприети са незабавни издирвателни действия и полицаите установили извършителя на кражбата – 41-годишен кюстендилец, иззети са от него откраднатите вещи. Той е задържан с полицейска заповед. По случая е образувано бързо полицейско производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments