Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откриха хероин в килията на 32-годишен в Затворническото общежитие в Самораново

Снощи в РУ Дупница е постъпил сигнал от служители на Затворническото общежитие в Самораново, че при проверка на 32-годишен, изтърпяващ присъ...Снощи в РУ Дупница е постъпил сигнал от служители на Затворническото общежитие в Самораново, че при проверка на 32-годишен, изтърпяващ присъда, са открили опаковка с кафяво прахообразно вещество. При направения полеви наркотест полицаите установили, че веществото реагира на хероин.Образувано е бързо досъдебно производство по случая, уведомен е прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments