Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Установена е жената, която счупи прозорец на жилище в Ж.К. Бистрица в Дупница

Установена е жената, която на 15 юни е счупила прозорец на жилище в жк „Бистрица“ в Дупница. Тя е 45-годишна и е обяснила, че действието й е...Установена е жената, която на 15 юни е счупила прозорец на жилище в жк „Бистрица“ в Дупница. Тя е 45-годишна и е обяснила, че действието й е предизвикано от собственичката на жилището – поляла с вода играещите пред блока деца. Работата по образуваното досъдебно производство за повреждане на чужда собственост продължава РУ Дупница.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments