Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Мъж отне чрез сила 100 евро от познат в Кюстендил

Вчера, малко преди 12.00 ч.,  40-годишен кюстендилец е подал сигнал в ПУ „Изток“ в Кюстендил, че негов познат чрез сила му е отнел 100 евро....



Вчера, малко преди 12.00 ч.,  40-годишен кюстендилец е подал сигнал в ПУ „Изток“ в Кюстендил, че негов познат чрез сила му е отнел 100 евро. Предприети са незабавни действия от полицаите по изясняване на факти и обстоятелства, свързани със случая и установяване на извършителя. Образувано е досъдебно производство по случая, уведомен е дежурен прокурор.

При друг случай, вчера в РУ Дупница е получен сигнал за извършена кражба на 1400 лв. от къща в града. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, проникването в имота е осъществено чрез взломяване на входна врата. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments