Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Установено е лицето, счупило прозорци на два паркирани автомобила в село Жабокрът

Вчера служители на РУ Кюстендил са установили и задържали извършител на повреждане на чужда собственост  - 25-годишен жител на с. Жабокрът. ...Вчера служители на РУ Кюстендил са установили и задържали извършител на повреждане на чужда собственост  - 25-годишен жител на с. Жабокрът. Той е счупил стъклата на 2 паркирани в селото автомобила. По данни на заявителя деянието е било извършено малко след 1.30 ч на 18 юли. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments