Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

23-годишен пострада тежко след ремонтни дейности в Бобов дол

В края на миналата седмица е пострадал 23-годишен работник – извършван е ремонт на покрив в индустриалната зона на Бобов дол.  По време на р...В края на миналата седмица е пострадал 23-годишен работник – извършван е ремонт на покрив в индустриалната зона на Бобов дол.  По време на работа не са спазени правилата за безопасност и младият мъж е с тежко волтово изгаряне настанен е в здравно заведение с пряка опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments