Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Предстои мото събор 2022 - Предел

Ясна е програмата на мото рок фест Предел 2022 Петък 22 ЮЛИ 2022 19:30ч. – Официално откриване на събора. 21:00ч.Концерти на групите BLACK R...


Ясна е програмата на мото рок фест Предел 2022

Петък 22 ЮЛИ 2022

19:30ч. – Официално откриване на събора.

21:00ч.Концерти на групите BLACK ROSE VOICE & FINGERS

Събота 23 ЮЛИ 2022

12:30ч. Освещаване на курбана за здраве и водосвет. 13:30ч-15:00ч.- Почетна обиколка на гр. Разлог. Атрактивно каране.

16:30ч.- ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЯ

21:00ч.Концерти на групите BAZOOKA GIGANTA ELINOR /RAMMSTEIN TRIBUTE BAND/

По време на събора НЯМА да се допуска форсиране (прекъсвачи) на мотори без нужда! При подобни ситуации ще бъдат взимани незабавни мерки, за да бъдат прекратени. На тези, които толкова много мразят моторите си, ще бъде дадена възможност да покажат какво могат, като за това, най-мразещият дори ще получи награда.

Извън това - БЕЗ ПРЕКЪСВАЧИ! Ако има такива хора, които мислят да не се съобразят с това условие, то нека си останат по домовете, или където другаде пожелаят. Благодарим предварително! Възможно е да настъпят промени в програмата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments