Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

6 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област

6 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област. Пожарът в гора в с. Фролош е причинен поради небрежност, локализиран е на пл...6 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област. Пожарът в гора в с. Фролош е причинен поради небрежност, локализиран е на площ от 6 дка от екип на РСПБЗН - Рила, гасенето продължава. Пожарът в къща в с. Фролош е причинен от късо съединение, опушени са стени, изгорели са 3 греди,Пожарът е угасен от екип на РСПБЗН – Рила,  спасена е сградата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments