Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Два обира на къща и апартамент са станали през изминалото денонощие

2 извършени кражби са заявени вчера в РУ Дупница – от апартамент в града и от къща в Бобошево са отнети пари. Собственикът на апартамента в ...2 извършени кражби са заявени вчера в РУ Дупница – от апартамент в града и от къща в Бобошево са отнети пари. Собственикът на апартамента в Дупница е съобщил, че има съмнения, че кражбата е извършена от двама мъже и две жени, с които са се запознали през деня, черпили се в заведение, после ги поканил в дома си, а няколко часа по-късно установил, че гостите ги няма, липсват и парите му…Местопроизшествията са обслужени от дежурна следствено-оперативна група – по време на извършването на огледа в апартамента в Дупница са открити сочените за откраднати пари, образувани са дознания по случаите. Уведомена е прокуратурата.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments