Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Отново дрогиран шофьор, този път в Сапарева баня

2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркот...2 бързи полицейски производства са образувани в РУ Дупница в края на миналата седмица за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотични вещества.

22-годишен водач на БМВ е управлявал след употреба на наркотично вещество, проверката е извършена в Сапарева баня с техническо средство; 27-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ е управлявал с 1.29 промила алкохол в издишания въздух, тестът е направен с техническо средство, водачът е отказал да му бъде взета кръв за анализ. За случаите е уведомен дежурен прокурор.Водачите са задържани с полицейска заповед.


Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments