Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Шофьор се натресе в два автомобила и напусна местопроизшествието

Вчера водач на л.а. „Мерцедес“ е причинил ПТП на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил, ударил се е в метална врата на дворно място и е причинил...Вчера водач на л.а. „Мерцедес“ е причинил ПТП на ул. „Цар Освободител“ в Кюстендил, ударил се е в метална врата на дворно място и е причинил щети на 2 паркирани в имота автомобила, а после е напуснал местопризшествието. Служители на РУ Кюстендил са открили по-късно автомобила на паркинг в града, работата по установяване на водача, причинил произшествието, продължава, образувано е досъдебно производство по случая,уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments