Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Непълнолетен открадна чанта от 41-годишен мъж в Дупница, полицията го залови часове по-късно

Вчера 41-годишен мъж е подал сигнал в РУ Дупница, че е бил нападнат от неизвестен мъж в района на Скаутското игрище в града и със сила му е ...Вчера 41-годишен мъж е подал сигнал в РУ Дупница, че е бил нападнат от неизвестен мъж в района на Скаутското игрище в града и със сила му е отнета чанта, съдържаща мобилен телефон и лични вещи. Служителите предприели незабавни действия и извършителят на грабежа е установен и задържан – 17-годишен от Рила, доброволно е предал откраднатите вещи. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments