Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Да помогнем на Габи

ДА ПОМОГНЕМ НА ГАБИ Вчера пуснахме публикация за кръводаряване за Габи. Много хора искаха да помогнат, но се оказа, че в Дупница вече няма к...



🆘ДА ПОМОГНЕМ НА ГАБИ🆘
Вчера пуснахме публикация за кръводаряване за Габи. Много хора искаха да помогнат, но се оказа, че в Дупница вече няма кръвен център и това ги възпрепиятства. Областния управител на Кюстендил обаче се отзова на молбата ни и в следствие на това ще бъде изпратена подвижна лаборатория тук.
В четвъртък, 14.07.2022 от 10:00 до 13:00 ч. в Заседателната зала на община Дупница, всеки ще може да дари кръв в помощ на Габи. Трябва да се даде следната информация:
Габриела Десиславова Васева
Пирогов , Втора травматология.
❗️❗️❗️Важно е да се знае, че бележката, която ще получите при даряването трябва да бъде предадена в Пирогов. За да улесним това, ще събираме всички бележки в Книгарница Fox book, на Развесена върба, Ул. Николаевска 24.
Ако имате нужда от повече информация, моля позвънете на тел.: 0895768680

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments