Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Рекорд: Задържаха шофьор с 5,11 промила алкохол в кръвта в София

Освен с рекорд, при издишания въздух, 33-годишният мъж е дал положителна проба и за канабис. Той е арестуван. Първоначалната информация е по...Освен с рекорд, при издишания въздух, 33-годишният мъж е дал положителна проба и за канабис.


Той е арестуван. Първоначалната информация е показала, че няма неплатени глоби и фишове за скорост. Автомобилът е бил спрян, защото е изглеждал съмнителен, съобщи инспектор Виден Димитров от Пътна полиция. "От няколко дни тече специализирана полицейска операция на територията на столицата. Във връзка с нея има засилена проверка на автомобили. Автомобилът беше спрян за проверка, защото беше видимо съмнителен. При извършените проби за алкохол и наркотични вещества и двете се оказаха положителни. Водачът е с наличие на алкохол в издишания от него въздух 5,11 промила. Наркотичните вещества, които се оказаха положителни, са канабис, след извършената проба за наркотични вещества и техните аналози", съобщи инспектор Димитров за dnes.bg. Шофьорът до последно е отричал да е употребявал алкохол или наркотични вещества, допълни инспекторът. Регистрационните номера на автомобила са свалени. След изготвяне на нужните документи лицето ще бъде откарано в медицинско заведение, където има право да даде кръвен тест за наличие на алкохол и наркотични вещества, каза снощи още инспектор Димитров. След това мъжът ще бъде задържан за 24 часа. 

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments