Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Трима са задържани за притежание на канабис в Дупница

Вчера служители на РУ Дупница са задържали 3-ма мъже за притежание на наркотични вещества. Двама от тях са проверени на ул. „Орлинска“ в гра...Вчера служители на РУ Дупница са задържали 3-ма мъже за притежание на наркотични вещества. Двама от тях са проверени на ул. „Орлинска“ в града – от 18-годишния е иззето полиетиленово пликче с канабис, от 24-годишния са иззети 5 топчета канабис. Третият притежател на  канабис е установен в зеленчукова нива в близост до „Аракчийски мост“, той е 18-годишен, от Благоевград е и е държал у себе си плик с почти 60 грама канабис. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест. По случаите са образувани досъдебни производства в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments