Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Нови четирима спипани да шофират след употреба на наркотици и алкохол

4 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици. Един от водачите е установен ...4 бързи полицейски производства са образувани вчера за управление на МПС след употреба на алкохол и наркотици. Един от водачите е установен от бобовдолски полицаи, той е управлявал л.а. БМВ  под въздействие на наркотик, в Кюстендил е установен 26-годишен водач на л.а. „Ауди“ да управлява с 1.57 промила алкохол в издишания въздух, дупнишки полицаи са установили двама водачи на МПС да управляват под въздействие на наркотици – единият е 24-годишен, другият е на 19 години. Тестовете  на водачите са направени с техническо средство, задържани са с полицейска заповед. За случаите са уведомени дежурни прокурори.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments