Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

АКТУАЛНИ НОВИНИ

latest

Откраднаха газово оръжие от къща в Кюстендил

Вчера в РУ Рила е заявена кражба на трансформаторно масло от трафопост в землището на с. Драгодан. Проникването е осъществено чрез взломяван...Вчера в РУ Рила е заявена кражба на трансформаторно масло от трафопост в землището на с. Драгодан. Проникването е осъществено чрез взломяване на метална врата, отнети са и медни намотки. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Отново вчера в РУ Кюстендил е заявена кражба на газово оръжие от къща в кв.“Изток“. Оръжието е регистрино, по случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Знаете ли, че ние, екипът на Кюстендил Нет сме хората, които подсигуряваме най-новите новини от градовете Кюстендил, Дупица, Рила, Сапарева баня, Бобов дол, Бобошево, Кочериново и други населени места.

Винаги бъдете първи, научавайки най-новите новини, свързани с Кюстендил, Дупница, както и околността. Четете всеки ден www.Kustendil.net. Екипът на електронната медия очаква Вашите сигнали за нередности, случващи се събития, както и за всичко, касаещо Кюстендил и региона на редакционната поща, която е kustendil.net@gmail.com

No comments